A stout a sörök legfeketébbike. A sötét oldal, az éjszaka, ha nem lenne észvesztően csokis és imádnivalón illatos, valami gonosz is lakozhatna benne. De a white stout vajon mi?

A vélemények megoszlanak, néhányan egyszerűen ki nem állhatják a dobozos söröket, mások viszont szívesebben választják azokat.

A Kopi Luwakot, vagyis a cibetmacska ürülékéből válogatott szemekből főzött kávét már annyian ismerik, hogy nem sok sportértéke van beleküldeni mondjuk egy sörbe – leszámítva természetesen azt, hogy továbbra sem olcsó. No de mi van, ha nem egy macska, hanem egy elefánt legel

Egy sziruppá redukálódott meggyes vagy málnás belga lambic, ropogós csirkecombokon, amelyek a kínai konyha egyik legnagyszerűbb szószával készülte Mi ez, ha nem a fúziós konyha tökéletes példája?

Sokakat meglepett, amikor 2016 októberében a Hopfanatic sörfőzde egyszer csak bejelentette a Facebook oldalán, hogy befejezi a működését. Azóta viszont sok minden történt, és az időközben újranyitott főzde ambiciózusabb, mint valaha.

Ha valaki egy vágottfüves-zöldalmás illatot érez a sörében, az abban biztos lehet, hogy másnap fejfájása lesz – mondta Kresák Gergely BJCP minősítésű sörbíra. És közben a nagyüzemi lágerekre gondolt.

Februárban immár két éves lesz a Beerporn.hu, és amilyen nagy szeretettel gondolunk vissza a születés évére, legalább olyan kedves az elmúlt 12 hónap is, hiszen rengeteg nagyszerű dolog történt nálunk és velünk!

Ezekre kattantatok idén

2017-12-30 | 07:28 Magazin
A nagy héliumos sör leleplezés, az iszik vagy vezet téma, a legjobb kézműves sörözők, a közterületen ivás és az egyik sörkvízünk mozgatott meg titeket leginkább idén. Ezekre kattantatok, itt a toplista.

Az idei utolsó Fehér Nyúl/Édes Érzés kooprudukcióban rendezett sörszemiáriumán a főszerepet a Barley Wine kapta. Ennél ünnepibb sörtípusra nem is kerülhetett volna sor karácsony előtt.

A téli ünnepek nagyrészt úgyis arról szólnak, hogy mindent megiszunk és megeszünk. Az emberek szabin vannak, általában a rokonoknál vagy barátoknál történő kajálást csak annyi időre függesztjük fel, amíg átérünk az egyik helyről a másikra. Eljött hát az idő pár új ét

Amikor tavasszal megnéztük a Fehér Nyúl Sörfőzdét, még nem volt meg a taproom, és a hely, ahol sörvacsorákat, kóstolókat tervezték a tulajdonosok. Azóta az is elkészült, és az első nyilvános esemény a Beerganika sörvacsorája volt. Ki nem hagytuk volna. Nyugi, volt répa a nyú

Fehér Nyúl Brewery és az Édes Érzés közös sörszeminárium sorozatának utolsó előtti állomása a russian imperial stoutok világába kalauzolta nagyérdeműt. Maradva a sötét oldalon ismételten sikerült szerencsésen elvesznünk a kávés, kakaóporos ízekben, tovább mélyítve tud